Renovering av samlingslokalen Höjdpunkten

Renoveringen av samlingslokalen Höjdpunkten har nu passerat rivningsstadiet och övergått till uppbyggnad. Det blir en ny, stor entré med garderob och två toaletter. Bakom detta utrymme blir det ett litet rum för förvaring av möbler och städutrustning.

I det stora rummet blir det ett nytt kök, nya vitvaror samt nya ytskikt. Gardiner och vissa möbler kommer också att ersättas.

Ny teknik för ljud och bild blir det också. Målet är att ljudmiljön ska vara lämplig för alla besökare.

Bastu och pingisrum

Under renoveringstiden är bastu och pingisrum avstängda. Här förvaras nämligen allt från samlingslokalen.

Mötesrum i hus 12

Det gamla mangelrummet i hus 12 har byggts om till ett mötesrum för styrelsen. Det kan nu också bokas av boende för möten av olika slag. Bilder finns i presentationen från medlemsmötet den 3 januari. Rummet bokas på samma sätt som andra bokningsobjekt.

Posted in Information, Okategoriserade, Styrelsen informerar.