Service

Här beskrivs det brf Höjdpunkten erbjuder sina boende. Namn och telefonnummer till kontaktpersoner finns på en egen sida som kräver inloggning.

Trädgård och odlingslotter

Vi har en mycket stor trädgård med grönytor, flera sittplatser, grillar, stor lekplats och odlingslotter.

Tvättstugor

I våra tvättstugor finns moderna, energisnåla tvättmaskiner, torktumlare/torkskåp och torkrum. Bokning görs via tavla i entrén eller via internet (se förstasidan). I hus 12 och 13 finns vardera två tvättstugor.

Boende har tillgång till tvättstugorna i alla hus.

Internet

Vi har en snabb internetuppkoppling. Obegränsat surfande för 100 kr/månad. Ingår i hyresavgiften, men kan avbeställas.

Kabel-tv

Vi har ett avtal om kabel-tv med Com Hem. Utbudet omfattar 14 analoga kanaler. Från den 8 september 2020 sänds de digitalt. Den som vill ha fler kanaler måste teckna ett eget avtal med Com Hem.

Bilplatser

Vi har 64 platser i varmgarage (300 kr/månad), 48 motorvärmarplatser (125 kr/månad) och ytterligare P-platser för boende och besökande. Ett garage är reserverat för motorcyklar/mopeder.

Samlingslokal

Medlemmar i brf Höjdpunkten och deras av styrelsen godkända andrahandshyresgäster kan hyra vår samlingslokal för privata fester. Bokning görs via tavla i entrén eller via internet (se förstasidan). Pris: 300 kr/dygn 200 kr/pass.

Mötesrum

I tvättstugeavdelningen i hus 12 fanns tidigare ett stort mangelrum som nu byggts om till ett mötesrum för styrelsen. Det kan också bokas av våra boende för möten. Det finns bord och stolar för ca 10 personer, en soffhörna, tv-skärm och en enkel köksavdelning. Bokning görs via tavla i entrén eller via internet (se förstasidan). Kan utnyttjas kostnadsfritt.

Övernattningsrum

I grannföreningen finns ett övernattningsrum som även våra medlemmar kan boka. Där finns fyra sängplatser, ett minikök, dusch och toalett. Pris: 250 kr/tillfälle.

Förråd, extra förråd, plats för frys

Till varje lägenhet hör ett vinds- eller källarförråd. I varje hus finns dessutom några förråd som hyrs ut. Plats för en extra frys kan man också hyra.

Bastu, motionscyklar och träningsutrustning 

I källaren under lokalen Höjdpunkten finns bastu, motionscyklar och träningsutrustning. Bokning görs via tavla i entrén eller via internet (se förstasidan).

Hobbyrum

I källaren under Höjdpunkten (ingång från baksidan) finns ett enkelt hobbyrum där man kan hålla till med enklare snickeri- och målningsarbeten. Bokning görs via tavla i entrén eller via internet (se förstasidan).

Slagborrmaskin, tapetseringsbord, magasinskärra (pirra)

Föreningen äger en del verktyg som boende kan låna.

 

Senast uppdaterad 2021-08-12